Cauți un cadou unic pentru iubirea ta? Pentru mai multe informații.

Pădure sub lumina lunii - autocolante de perete

Pădure sub lumina lunii - autocolante de perete Pădure sub lumina lunii - autocolante de perete Pădure sub lumina lunii - autocolante de perete
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant - 1 în ultima săptămână.
În stoc

550 leiDimensiunea după lipirea pe perete (ca în imagine) este h. 177 cm x l. 173 cm.

Părți individuale ale autocolantului: grupul de copaci, lună, bilele sunt lipite separat. Aranjați așa cum este demonstrat în ilustrație sau după propriul dvs. design. Autocolantul este potrivit pentru spații precum camera copiilor, dar și sufragerie, dormitor sau hol.


Creați o lume a pădurii magică pentru copii cu autocolante din colecția FOREST. Aflați cum să o faceți.


Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.