Mesteacăn și căprioare - autocolant pentru perete

Mesteacăn și căprioare - autocolant pentru perete Mesteacăn și căprioare - autocolant pentru perete Mesteacăn și căprioare - autocolant pentru perete
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant
În stoc

750 leiDimensiunea după lipirea autocolantului (ca în imagine) este h. 250 cm x l. 213 cm.

Părți individuale ale autocolantului: trunchi, iarbă, ramuri, frunze și căprioare sunt lipite separat. Lipiți părțile autocolantului cum vă doriți și creați-vă propria pădure. Autocolantul este potrivit pentru zone precum camera copiilor, sufragerie, dormitor sau hol.


Creați o lume a pădurii magică pentru copii cu autocolante din colecția FOREST. Aflați cum să o faceți.


Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.