AUGUST: Facem toate produsele pentru voi. Creează o casă nouă cu INSPIO

Animale din pădure - autocolante pentru copii

Animale din pădure - autocolante pentru copii Animale din pădure - autocolante pentru copii Animale din pădure - autocolante pentru copii Animale din pădure - autocolante pentru copii
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant - 1 în ultima săptămână.
În stoc

225 leiDimensiunile după lipirea autocolantului (ca în imagine) sunt h. 120 x l. 138 cm.

Fiecare animal – căprioară, vulpe, șoarece, arici, iepuraș și veveriță sunt părți separate ale autocolantului, pentru a putea fi creativ la aranjarea lor. Aplică animalele, astfel încât să se fixeze perfect pe perete.Creați o lume a pădurii magică pentru copii cu autocolante din colecția FOREST. Aflați cum să o faceți.


Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.