Tablouri moderne

Filtru Tablouri : 39

Picturile dibond INSPIO sunt decorul ideal pentru orice apartament modern. Alegeți dintr-o gamă largă de teme. Tipărim picturile cu culori ecologice pe placă solidă acoperită cu aluminiu de Dibond ™.
Datorită proprietăților excelente Dibond, tabloul nu se estompează și nu se micșorează ca un poster. Suprafața picturii este rezistentă la apă și rezistentă la culoare. Suprafața mată îi conferă un plus de eleganță.

Alegeți dimensiunea imaginii și culoarea ramei pentru a face ca pictura să iasă în evidență cât mai bine posibil. Tablourile personalizate, potrivite pentru hol, sufragerie, dormitor, camera copiilor și birou sunt un accesoriu care nu va strica nimic. Peretele tău cere o imagine frumoasă? Grafica modernă elegantă și tipărirea de calitate garantează rezultatul dorit.
Stilul minimalist modern solicită combinații alb-negru, design simplu combinat cu o ramă albă sau neagră. Completarea pereților apartamentului cu stil nu a fost niciodată mai ușoară.
Dizainul picturilor sunt create în colecții de culori, în care picturile se armonizează frumos. Datorită acestui fapt, vă puteți asambla cu ușurință propriul perete de tablouri și puteți fi cu ușurință un artist al spațiului dvs.