Tăblițe

mai multe
  Filtru Tăblițe : 97
  Descărcați (GRATIS)

  Tăblița INSPIO este un cadou personalizat. Depinde de dvs. ce doriți să scrieți pe tăbliță, puteți adăuga chiar și o fotografie. Puteți să vă inspirați din textele de pe pagina noastră, dar puteți introduce și propria felicitare pentru ziua de naștere, ziua numelui sau aniversare.

  Căutați sfaturi pentru un cadou și pentru cadouri originale, pentru că persoana sărbătorită pare să nu aibă nevoie de nimic și prefer să aleagă ceva personal? Închideți ochii și gândiți-vă puțin – pregătiți o surpriză pentru ei, sub forma unor cuvinte frumoase pe care le vor descoperi pe tăbliță. Sau sărăbătoritul este un glumeț vesel și ar fi încântat de o amintire amuzantă?
  Tachinează-l pe sărbătorit și râdeți împreună!

  Tăblițele INSPIO sunt un cadou minunat atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Este o imagine cu dimensiunea de 30×40 de cm, potrivită pentru a fi agățată sau așezată pe mobilă. Tăblița este imprimată pe material de lux Dibond™. Material gros și solid, acoperit cu un strat de aluminiu.

  Mamele de bebeluși caută tăblițele INSPIO cu datele de naștere ale bebelușilor ca și decorațiune pentru camera bebelușului. Este o amintire care îi va arăta bebelușului, mai târziu în viață, că a venit pe lume din iubire și foarte așteptat. Și deși pare că mamele nu uită niciodată, o tăbliță păstrează datele despre greutatea la naștere, lungimea și ora nașterii de asemenea. Poate copilul dvs. este un copil de duminică și nu se va grăbi să lucreze și puteți râde împreună de acest lucru. Sau poate este un copil al zilei de luni și va avea multă energie…

  Dragostea adevărată, prima dragoste, iubirea de lungă durată. Fiecare relație trebuie să fie hrănită și condimentată cu o poveste de dragoste. Pe lângă autocolante de perete cu citate, tăblițele cu declarații de dragoste sunt, de asemenea, foarte populare. Tăblița INSPIO este un cadou frumos de aniversare de nuntă sau un cadou de Ziua Îndrăgostiților, un cadou pentru un iubit sau o prietenă. O privire la versurile de dragoste de pe o tăbliță INSPIO ne va aminti de ce ar trebui să ne apreciem reciproc în viața de zi cu zi și să ne gândim unul la celălalt.

  Tăblița INSPIO este un cadou foarte popular pentru o mama, soacră, bunică sau pentru ziua mamei. Alături de florile pe care toate femeile le iubesc, puneți tăblița pe raftul mamei sau bunicii, în hol sau în bucătărie.

  De fiecare data când vor trece pe lângă ea, se vor uita la această tăbliță adorabilă, personalizată.

  O tăbliță este, de asemenea, un cadou de plecare potrivit pentru o educatoare sau pentru un professor. Poate fi dăruită unui profesor de către un copil sau de către toată clasa. Pot fi adăugate și semnăturile copiilor.

  Dacă vă întrebați dacă tăblița INSPIO este potrivită ca și cadou pentru un prieten, vă asigurăm că este cu siguranță. Încă de mic, fiecare dintre noi tânjește după o prietenie incasabilă și puternică, la bine și la greu. Ne dezvăluim secretele, durerile și bucuriile doar celui mai bun prieten al nostru. Uneori, această persoană știe toate noutățile despre noi, înainte ca rudele noastre să le știe. Asta este ceea ce tăblița INSPIO, scrisă cu cuvintele din adâncul inimii tale îi poate șopti.