Tablouri personalizate

Filtru Tablouri : 1

Bebelușii devin mici zâne și mici super-eroi, distrag adolescenții care preferă să se închidă în camerele lor … captează toate amintirile în tablourile din fotografii. Fotografiile sunt tipărite pe material Dibond de înaltă calitate. Puteți arunca o privire la fotografiile copiilor, chiar și atunci când copiii dorm, când nu sunt acasă, când sunt afară cu prietenii lor sau au un weekend cu bunicii lor.
Dacă ești un fotograf bun, cu siguranță ai o fotografie aleasă. Vom imprima imaginea pentru dvs.! Fotografiile cu familia dvs. se potrivesc în sufragerie, ca imagine în dormitor sau ca picturi pe hol. Dacă aveți spațiul, colajele mai multor tablouri de diferite dimensiuni lângă o scară sau într-un hol mai mare sunt foarte populare. De la vizitatorii dvs., auziți multe complimente. Dimpotrivă, copiii cresc ca din apă. Prietenii vor simți că familia înseamnă foarte mult pentru dvs.
Fotografiile cu copiii sunt foarte solicitate și în camerele copiilor sau studenților. Ei arată clar vizitatorilor cine este stăpânul camerei și, în același timp, persoana responsabilă pentru dezordinea din ea. Dragi mămici, fiți mai îndrăznețe și nu faceți curățenie în locul copiilor!
Dacă pe site-ul nostru sânteți în căutarea de cadouri, avem sfaturi minunate de cadouri pentru dvs.:
Dacă sărbătoriții dvs. sunt tipuri de familie, cu siguranță se vor bucura de tabloul din fotografie pe pânză, tablou personalizat din propria fotografie. Alegeți o fotografie cu ei – vor atârna în apartamentul lor, vor avea cu siguranță o situație specifică preferată surprinsă în fotografie. Nu contează că nu va fi o surpriză completă. Cel mai important lucru este că le place imaginea din fotografie și se încadrează în interierul lor.

Cadou pentru un cuplu căsătorit – foto-pictura cu cuplul căsătorit, o fotografie de la nuntă, o imagine dintr-o fotografie pe pânza a întregii familii, evenimente importante de familie, aniversări, zile de naștere, botezuri sau absolvire.
Cadou pentru un nou-născut, bebeluș și părinții săi – oferiți-le un tablou cu poza copilului lor. Cadou pentru bunici – foto-pictură din fotografia unde este împreună cu nepoții.