Cauți un cadou unic pentru iubirea ta? Pentru mai multe informații.

Pădure plină cu animale - autocolante pentru copii

Pădure plină cu animale - autocolante pentru copii Pădure plină cu animale - autocolante pentru copii Pădure plină cu animale - autocolante pentru copii Pădure plină cu animale - autocolante pentru copii Pădure plină cu animale - autocolante pentru copii
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant - 14 în ultima săptămână.
În stoc
Dimensiuni:
  • N.1.
  • N.2.

270 lei  • N.1. Dimensiunea după fixarea autocolantului (ca în imagine) este h.96cm x l.150cm.
  • N.2. Dimensiunea după fixarea autocolantului (ca în imagine) este h.162cm x l.213cm.

Un grup de copaci și animale se lipite separat, astfel încât să puteți fi creativi atunci când aranjați. Lipiți copacii și animalele astfel încât să se potrivească perfect peretelui dvs..Creați o lume a pădurii magică pentru copii cu autocolante din colecția FOREST. Aflați cum să o faceți.


Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.