Tablouri

Filtru Tablouri : 263

Căutați inspirație pentru a face un apartament confortabil? Cum să transformi o locuință într-o casă. Ai încercat să alegi mobilier neutru, totul se potrivește. Dar, în cele din urmă, camerele par un pic plictisitoare. Ai o idee bună despre ceea ce le va oferi energie și eleganță – tablouri pe perete.
Să aflăm exact de ce aveți nevoie.
Aveți tot apartamentul mobilat într-un stil uniform? Pentru ce cameră căutați un tablou? Poate ați putea încerca autocolante de perete INSPIO. Nu doriți să lipiți pereți nou vopsiți cu autocolante și de aceea căutați picturi pe pereți? În oferta noastră veți găsi tablouri moderne cu texte despre familie, casă, fericire, dragoste, prietenie sau tablouri din fotografii.

La fel ca picturile pe hol sau picturile din bucătărie sunt citate foarte populare. Îți place stilul shabby chic și stilul provensal? Pictura cu lavandă de pe pânză completează foarte frumos atmosfera rurală. Îți plac câmpurile de vară și floarea soarelui? Întoarceți capul spre imaginile de floarea-soarelui.

Prietenii tăi știu că familia înseamnă foarte mult pentru tine. Vor fi întotdeauna foarte bucuroși să fie invitați în vizită. Să se simtă ca într-o grădină plină de soare înflorită. Într-o atmosferă liniștită a casei tale, să bei cafea parfumată și să se bucure de bunătatea prăjiturii tale este un balsam pentru sufletele lor. Puteți repeta motivele din imagini în mai multe locuri din apartament. Un roman de continuat pentru vizite, care cu drag dezvăluie romantismul în tine.

Chiar și imaginile din fotografii sunt create pentru case pline de dragoste. Foto-tablourile unui cuplu căsătorit, o imagine dintr-o fotografie pe pânză a întregii familii sau imagini-foto ale copiilor. Îi privești când dorm, când nu sunt acasă, când sunt cu prietenii sau au un weekend cu bunicii. Și puteți vedea, de asemenea, cât de repede cresc copiii în fața ochilor voștri. Bebelușii devin mici zâne și mici supereroi, distrag adolescenții care preferă să se închidă în camerele lor … captează toate aceste amintiri în imagini, copiii tăi vor fi fericiți să se întoarcă la ele după ani de zile.

Avem un sfat minunat pentru tine de cadou pentru un cuplu căsătorit, cadou pentru nuntă, cadou pentru un copil, cadou pentru un copil la botez. Dacă sărbătorile tale sunt de tip familial, se vor bucura cu siguranță de imaginea din fotografia de pe pânză, adică de tabloul personalizat din propria fotografie. Dacă ești un fotograf bun, ai deja o fotografie. Vom imprima pictura pentru tine! Dacă nu faceți fotografii, oferiți sărbătoriților o ședință foto sau cereți-le o fotografie pe care ar dori să o atârne ca o pictură pe pânză în casa lor. Dă-le ceea ce le place, pe ce se bazează.