Plachetă Spotify, cântec cu o fotografie pe sticlă

430+ clienți mulțumiți au cumpărat această tăbliță - 3 în ultima săptămână.

Încarcă fotografia aici. Sau trimite-ne fotografia prin e-mail la adresa: info@inspio.ro
Dacă alegeți o piesă din baza noastră de date și selectați această opțiune, vom crea un cod QR pe tăbliță. Codul poate fi scanat cu ajutorul camerei de pe telefon. După încărcare, veți fi redirecționat către aplicație/site-ul web, pentru redarea piesei selectate. Tăblița nu redă piesa pe cont propriu. Pentru a reda piesa, veți avea nevoie de un smartphone sau de o tabletă cu Android / iOS / iPadOS și de conexiune la internet.


Doresc să-mi personalizez placa de sticlă Spotify!

Închipuiți-vă sentimentul minunat pe care îl simt persoanele dragi când desfac cadoul și găsesc o frumoasă placa de sticlă cu o fotografie și melodia lor preferată. Ochii li se luminează și își dau seama imediat că le-ați oferit ceva cu adevărat frumos și unic. Acesta este exact ceea ce puteți obține cu placa noastră personalizată de sticlă Spotify!

Creați-vă propriul tablou din sticlă în aplicația INSPIO – procesul este simplu și distractiv. Încărcați o fotografie, alegeți melodia preferată și motivul, adăugați text și veți vedea imediat cum va arăta placa. Apoi adăugați-o pur și simplu în coșul de cumpărături și noi ne vom ocupa de restul.

5 motive pentru care ar trebui să cumpărați o placă de sticlă cu fotografie:
1️⃣ Calitate premium: Plăcile noastre de sticlă sunt fabricate din sticlă transparentă cu margini șlefuite și folosim cerneală ecologică elvețiană cu certificare GREENGUARD, care este rezistentă la zgârieturi.
2️⃣ Livrare rapidă: Comandați-vă placa astăzi și noi o vom fabrica și livra în 24 de ore!
3️⃣ Ambalaj sigur: Cutiile noastre de carton sunt special concepute pentru produsele INSPIO, astfel încât placa dumneavoastră va ajunge în siguranță și fără deteriorări.
4️⃣ Personalizare pe măsură: Proiectați-vă placa exact așa cum doriți – alegeți o fotografie, o melodie preferată, un motiv și un text care să exprime cel mai bine sentimentele și mesajul dumneavoastră.
5️⃣ Dăruiți bucurie: Placa de sticlă Spotify este cadoul perfect pentru prieteni, parteneri, întreaga familie sau chiar pentru dumneavoastră. Oferiți cuiva bucurie într-un mod unic!

Nu mai așteptați – comandați astăzi această placa de sticlă uimitoare cu fotografie și faceți un cadou memorabil celor dragi!