Fotografie pe sticlă, plachetă de sticlă cu text personalizat

430+ clienți mulțumiți au cumpărat această tăbliță - 4 în ultima săptămână.

Încarcă fotografia aici. Sau trimite-ne fotografia prin e-mail la adresa: info@inspio.ro


Doresc să-mi personalizez placa de sticlă Spotify!

Închipuiți-vă sentimentul minunat pe care îl simt persoanele dragi când desfac cadoul și găsesc o frumoasă placa de sticlă cu o fotografie și melodia lor preferată. Ochii li se luminează și își dau seama imediat că le-ați oferit ceva cu adevărat frumos și unic. Acesta este exact ceea ce puteți obține cu placa noastră personalizată de sticlă Spotify!

Creați-vă propriul tablou din sticlă în aplicația INSPIO – procesul este simplu și distractiv. Încărcați o fotografie, alegeți melodia preferată și motivul, adăugați text și veți vedea imediat cum va arăta placa. Apoi adăugați-o pur și simplu în coșul de cumpărături și noi ne vom ocupa de restul.

5 motive pentru care ar trebui să cumpărați o placă de sticlă cu fotografie:
1️⃣ Calitate premium: Plăcile noastre de sticlă sunt fabricate din sticlă transparentă cu margini șlefuite și folosim cerneală ecologică elvețiană cu certificare GREENGUARD, care este rezistentă la zgârieturi.
2️⃣ Livrare rapidă: Comandați-vă placa astăzi și noi o vom fabrica și livra în 24 de ore!
3️⃣ Ambalaj sigur: Cutiile noastre de carton sunt special concepute pentru produsele INSPIO, astfel încât placa dumneavoastră va ajunge în siguranță și fără deteriorări.
4️⃣ Personalizare pe măsură: Proiectați-vă placa exact așa cum doriți – alegeți o fotografie, o melodie preferată, un motiv și un text care să exprime cel mai bine sentimentele și mesajul dumneavoastră.
5️⃣ Dăruiți bucurie: Placa de sticlă Spotify este cadoul perfect pentru prieteni, parteneri, întreaga familie sau chiar pentru dumneavoastră. Oferiți cuiva bucurie într-un mod unic!

Nu mai așteptați – comandați astăzi această placa de sticlă uimitoare cu fotografie și faceți un cadou memorabil celor dragi!