MARTIE: Facem toate produsele pentru voi. Mulțumim pentru cumpărăturile la noi.

Autocolante pentru perete - Flori albastre și sfere

Autocolante pentru perete - Flori albastre și sfere
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant
În stoc

325 leiDimensiunea după lipirea ca în imagine este h. 130 x w. 190 cm.

Părți ale autocolantului – grup de flori și sfere sunt lipite separat. Lipiți autocolantele precum în imagine sau conform propriului design.

Autocolantele sunt făcute din folie textilă de calitate superioară și arată ca o pictură murală.Colecția originală INSPIO a fost creată în colaborare cu ilustratorul Martina Gabaríková, de la adzusi.art.

Ilustratorul slovac, Martina, a urmat un drum întortocheat pentru a ajunge la creația digitală. Îi făcea plăcere să deseneze încă din copilărie, dar a început să creeze activ în urma unui accident de mașină. Desenează motive și animale jucăușe pentru copii, iar recent a terminat de ilustrat o carte pentru copii.


Citiți mai multe despre Martina în interviul INSPIO. Aflați despre cea mai semnificativă provocare din viața ei, până ce și-a găsit împlinirea în creație și ilustrații și cum s-a bucurat de procesul de creare a unei colecții pentru INSPIO.Colecția face parte din brandul INSPIO ORIGINAL, ca parte a colaborării artiștilor cu designeri și ilustratori. Nu veți găsi aceste autocolante și modele de imagini în niciun alt magazin electronic.Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.