Autocolante deasupra patului - animale cu baloane în culori pastel

Autocolante deasupra patului - animale cu baloane în culori pastel Autocolante deasupra patului - animale cu baloane în culori pastel Autocolante deasupra patului - animale cu baloane în culori pastel Autocolante deasupra patului - animale cu baloane în culori pastel Autocolante deasupra patului - animale cu baloane în culori pastel
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant - 1 în ultima săptămână.
În stoc

185 leiDimensiunea după lipire (ca în imagine) este h. 100 x l. 145 cm.

Părți din autocolant sunt lipite separat. Arajează-ți autocolantele precum în imagine sau conform propriului tău design.
Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.