Autocolante pentru perete - Roz

mai multe
  Filtru Autocolante : 182
  Cadou pentru tata

  Puteți folosi autocolantele noastre penreu pereți, plăci de faianță, mobilă, oglinzi, sticlă, ferestre și cutii pentru jucării.

  Autocolantele pot fi curățate și sunt rezistene la apă. Puteți să le aplicați și pe suprafața mașinii.

  Vă oferim autocolante cu teme variate. Folosiți filtrul nostru, după camera sau după teme. Suntem la curent cu moda în materie de mobilier și încercăm constant să ne extindem oferta.

  Foarte populare sunt autocolantele cu diferite citate și texte pentru sufragerie, dormitor sau hol. Sunt populare și autocolantele de diferite dimensiuni și culori cu puncte și sfere, stele, baloane sau autocolantele oglindate, în camerele pentru copii decorate în stilul Nordic. Mamelor le place să cumpere cel maim ult autocolantele pentru perete cu animale sau copaci, pentru o camera clasică de copii.

  Cele mai căutate autocolante pentru redecorarea mobilierului sau oglinzilor sunt florile, ornamentele sau formele geometrice. Lipiți-le cu ușurință pe ușile dulapului de bucătărie, ușile glisante ale dulapului. Dacă doriți să modificați interiorul – dar nu doriți să înlocuiți mobilierul sau să revopsiți pereții – îl puteți face foarte rapid cu autocolantele noastre. Se lipesc ușor.

  Putem realiza și autocolante pentru perete conform cerințelor dvs. Specifice. Contactați-ne pe info@inspio.ro și vom încerca să vă realizăm autocolantul pe care îl visați.