Creează o casă unică, prin INSPIO.

Autocolant pentru perete acuarelă - Familie de iepurași cu inimioare

Autocolant pentru perete acuarelă - Familie de iepurași cu inimioare Autocolant pentru perete acuarelă - Familie de iepurași cu inimioare Autocolant pentru perete acuarelă - Familie de iepurași cu inimioare Autocolant pentru perete acuarelă - Familie de iepurași cu inimioare
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant
În stoc

245 leiSetul conține:

  • autocolant iepuraș cu dimensiuni h: 95 x l: 97 cm
  • 40 buc. inimi care măsoară de la 3 × 3 cm până la 11 × 9 cm

Toate părțile autocolantului sunt separate. Le puteți lipi în orice ordine pentru a vă crea propriile și unice compoziții.


Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.