Autocolante pentru perete în stil acuarelă - Iepurași pe o umbrelă

Autocolante pentru perete în stil acuarelă - Iepurași pe o umbrelă Autocolante pentru perete în stil acuarelă - Iepurași pe o umbrelă Autocolante pentru perete în stil acuarelă - Iepurași pe o umbrelă Autocolante pentru perete în stil acuarelă - Iepurași pe o umbrelă
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant - 1 în ultima săptămână.
În stoc

245 leiSetul de autocolante include:

  • autocolant mare cu iepurași care măsoară h95 x l115 cm
  • 3 buc de fluturi 6×10 cm
  • 50 de inimi cu dimensiunile 9×8 cm și 5,5×4,5 cm

Toate părțile autocolantului sunt separate. Le puteți lipi în orice ordine pentru a vă crea propriile și unicile compoziții.


Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.


Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.