CRĂCIUN: Comenzile acceptate până la data de 12/12/2022 vor fi realizate până la Crăciun. Mulțumim că ai petrecut acest an alături de noi și abia așteptăm să te revedem în 2023.

Tapet - Mașini retro și baloane cu aer cald

Tapet - Mașini retro și baloane cu aer cald Tapet - Mașini retro și baloane cu aer cald Tapet - Mașini retro și baloane cu aer cald Tapet - Mașini retro și baloane cu aer cald Tapet - Mașini retro și baloane cu aer cald
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant - 1 în ultima săptămână.
În stoc

165 leiFoaia de 100×60cm conține:

  • 4× autocolante cu masinuțe de jucărie cu dimensiuni de la 10×22cm la 18×31cm
  • 2× autocolante cu avioane de dimensiunea 13×30cm
  • 2× balon cu aer cald cu dimensiuni de la 27×42cm la 41×40cm
  • 3× nori cu dimensiunea 10×20cm
  • 8× stele cu o dimensiune de aproximativ 6cm


Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.