Creează o casă unică, prin INSPIO.

Metru de măsurare pentru perete pentru băieți - Tren

Metru de măsurare pentru perete pentru băieți - Tren Metru de măsurare pentru perete pentru băieți - Tren Metru de măsurare pentru perete pentru băieți - Tren Metru de măsurare pentru perete pentru băieți - Tren Metru de măsurare pentru perete pentru băieți - Tren
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant - 2 în ultima săptămână.
În stoc

180 leiMetrul de măsurare a creșterii are dimensiunea de 152×58m (după lipire, ca în imagine are dimensiunea de 152×85cm)
Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.