Creează o casă unică, prin INSPIO.

Mesteacăn și căsuță pentru păsări - autocolant pentru perete

Mesteacăn și căsuță pentru păsări - autocolant pentru perete Mesteacăn și căsuță pentru păsări - autocolant pentru perete Mesteacăn și căsuță pentru păsări - autocolant pentru perete Mesteacăn și căsuță pentru păsări - autocolant pentru perete
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant
În stoc

700 leiDimensiunea autocolantului după lipirea ca în fotografie este de h. 260 x w. 210 cm.

Iarba, mestecenii, frunzele și accesoriile sunt părți separate ale autocolantului pentru a putea fi creativ în aranjarea lui. Aplicați-le pentru a se potrivi perfect pe perete.


Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.