Cauți un cadou unic pentru iubirea ta? Pentru mai multe informații.

Autocolant hartă pentru călătorie pentru camera copiilor

Autocolant hartă pentru călătorie pentru camera copiilor Autocolant hartă pentru călătorie pentru camera copiilor Autocolant hartă pentru călătorie pentru camera copiilor Autocolant hartă pentru călătorie pentru camera copiilor Autocolant hartă pentru călătorie pentru camera copiilor
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant - 1 în ultima săptămână.
În stoc

590 leiAflați cine cunoaște lumea mai bine – părinții sau copiii? Harta lumii pentru copii (127 × 198 cm) este produsă din folie textilă solidă și are caracter educațional.

Pe hartă găsiți:

  • nume internaționale ale continentelor lumii și oceanelor
  • animale ce trăiesc în diferite părți ale lumii
  • mijloace de transport pentru călătorii – avioane, nave, baloane etc.

Recomandăm aplicare hărții pe perete, în format de autocolant mare.Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.