Autocolante pentru perete - Animale în acuarelă în jurul ușii

Autocolante pentru perete - Animale în acuarelă în jurul ușii Autocolante pentru perete - Animale în acuarelă în jurul ușii Autocolante pentru perete - Animale în acuarelă în jurul ușii Autocolante pentru perete - Animale în acuarelă în jurul ușii Autocolante pentru perete - Animale în acuarelă în jurul ușii
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant - 2 în ultima săptămână.
În stoc
Dimensiuni:
  • N.1. - LA DREAPTA
  • N.2. - LA STÂNGA

185 leiDimensiunea după lipirea lor ca în fotografie este de h. 215 x w. 104 cm. Autocolantele din imagine sunt PE PARTEA DREAPTĂ a ușii.

Părți din autocolant sunt lipite separat. Lipește autocolantul așa cum este arătat în fotografie sau conform propriului tău design.

Autocolantele sunt făcute din folie textilă de calitate superioară și arată ca o pictură în acuarelă.Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.