Autocolant pentru perete - Animale de la zoo în jurul ușii

Autocolant pentru perete - Animale de la zoo în jurul ușii Autocolant pentru perete - Animale de la zoo în jurul ușii Autocolant pentru perete - Animale de la zoo în jurul ușii Autocolant pentru perete - Animale de la zoo în jurul ușii Autocolant pentru perete - Animale de la zoo în jurul ușii
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant - 4 în ultima săptămână.
În stoc
Dimensiuni:
  • N.1 - 9 buc. de la 14 la 29 cm pe partea dreaptă
  • N.2 - 9 buc. de la 14 la 29 cm pe partea stângă
  • N.3 - 9 buc. de la 14 la 29 cm pe ambele părți

150 lei  1. Autocolantele pe partea stângă trebuie să fie lipite doar pe partea stângă a ușii și pe partea superioară a ușii.
  2. Autocolantele pe partea dreaptă trebuie să fie lipite doar pe partea dreaptă a ușii și pe partea superioară a ușii.
  3. Autocolantele pentru ambele părți – sunt câteva autocolante pentru partea stângă și câteva pentru partea dreaptă sau pentru partea superioară a ușii.


Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.