CRĂCIUN: Comenzile acceptate până la data de 12/12/2022 vor fi realizate până la Crăciun. Mulțumim că ai petrecut acest an alături de noi și abia așteptăm să te revedem în 2023.

Autocolant pentru camera copiilor - Raton

Autocolant pentru camera copiilor - Raton
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant
În stoc

215 leiSetul conține:

  • 1× autocolant ursuleț cu dimensiunea 86×75cm
  • 3× autocolante în zig-zag cu dimensiunea de aproximativ 7×40cm
  • 3× autocolante cu ciuperci cu dimensiunile 11×17cm și 13×14cm
  • 5× autocolante cu frunze cu dimensiunea de aproximativ 6×13cm

  • SFATUL nostru: liniile ZIG-ZAG pot fi tăiate și lipite pe perete în formă de „V”. Sunt subtile și discrete, dar vor face ca peretele să pară mai cald.Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.