Aveți o zi creativă și jucați-vă de-a artiștii cu copiii Descarcă gratuit paginile de colorat INSPIO pentru copii.

Gratuit pentru a descărca un poster personalizat pentru imprimarea pe format A4 sau A3

Fișierul pentru imprimarea posterului vă va fi trimis automat la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o, în decurs de 10 minute. Dacă posterul nu a ajuns, vă rugăm să verificați folderul de spam. Dacă nu ați primit deloc e-mailul, încercați să generați posterul din nou sau utilizați o altă adresă de e-mail. În caz de probleme, vă rugăm să ne contactați. Vă mulțumim și ne bucurăm că ne-ați vizitat.

Bună ziua, dragi părinți!

1️⃣ Vă prezentăm o oportunitate minunată pentru cei mici ai voștri – un poster personalizat cu litera și numele copilului vostru, pe care îl puteți descărca și atârna pe peretele camerei lor.

2️⃣ Alegeți din diferite scheme de culori și design-uri pentru a crea un poster perfect, care să fie un element interesant în camera copilului și, în același timp, să îi motiveze să învețe literele și să citească.

3️⃣ Acest poster personalizat este un cadou ideal pentru copiii voștri, nepoții, verii sau chiar copiii prietenilor voștri. Este o modalitate unică de a le arăta copiilor că sunt speciali și că numele lor are o semnificație.

4️⃣ Și ce este cel mai bun lucru la acest poster? Îl puteți descărca complet gratuit! Da, ați auzit bine – gratuit!

5️⃣ Așadar, ce mai așteptați? Dați clic pe link-ul de mai sus și obțineți posterul personalizat pentru copilul vostru chiar astăzi! – román nyelvre