Căprioare jucăușe în pădurea de mesteacăn - autocolante pentru camera copiilor

Căprioare jucăușe în pădurea de mesteacăn - autocolante pentru camera copiilor Căprioare jucăușe în pădurea de mesteacăn - autocolante pentru camera copiilor
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant - 1 în ultima săptămână.
În stoc

750 leiDimensiunea după fixarea autocolantului (ca în imagine) este h.255cm x l.280cm.

Fiecare copac, iarbă, ramură, frunză și animal sunt părți separate ale autocolantului, astfel încât să puteți fi creativi atunci când aranjați. Lipiți copacii și animalele astfel încât să se potrivească perfect peretelui dvs..


Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.


Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.