AUGUST: Facem toate produsele pentru voi. Creează o casă nouă cu INSPIO

Autocolante pentru camera copiilor, căprioare în pădure - pictură murală în acuarele

Autocolante pentru camera copiilor, căprioare în pădure - pictură murală în acuarele Autocolante pentru camera copiilor, căprioare în pădure - pictură murală în acuarele
În stoc

1 100 leiDimensiunea după lipire ca în imagine este de h. 177 x w. 170 cm (stânga) și h. 164 x w. 136 cm (dreapta).

Părți din autocolant – grup de copaci, căprioară – sunt lipite separat. Pictura murală în acuarelă este plină cu cele mai simpatice animale din pădure și înfățișează lumea magică a unei păduri locuite de căprioare.


Creați o lume a pădurii magică pentru copii cu autocolante din colecția FOREST. Aflați cum să o faceți.


Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.