Creează o casă unică, prin INSPIO.

Căprioară cu iepurași într-o pădure de mesteacăn

Căprioară cu iepurași într-o pădure de mesteacăn Căprioară cu iepurași într-o pădure de mesteacăn Căprioară cu iepurași într-o pădure de mesteacăn Căprioară cu iepurași într-o pădure de mesteacăn Căprioară cu iepurași într-o pădure de mesteacăn
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant
În stoc

700 leiDimensiunea după lipirea ca în imagine este de h. 250 x w. 255 cm.

Părți din autocolant* – trunchi, iarbă, crengi, frunze, flori, căprioară, iepurași – sunt lipite separat. Aranjează pădurea la fel ca în imagine sau **conform propriului design.


Creați o lume a pădurii magică pentru copii cu autocolante din colecția FOREST. Aflați cum să o faceți.


Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.