CRĂCIUN: Comenzile acceptate până la data de 12/12/2022 vor fi realizate până la Crăciun. Mulțumim că ai petrecut acest an alături de noi și abia așteptăm să te revedem în 2023.

Autocolante ZIG-ZAG în camere pentru copii

Autocolante ZIG-ZAG în camere pentru copii
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant
În stoc
Dimensiuni:
  • 30buc

150 leiDimensiunea modelului este: lățimea de la 33cm la 37cm

  • TIP: Puteți tăia liniile ZIG-ZAG și le puteți lipi pe perete ca niște cornuri. Sunt puțin vizibile, dar vor umple de fapt peretele și va arăta mai cald.Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.