Autocolante în jurul ușilor și mobilierului - Animale alb-negru

Autocolante în jurul ușilor și mobilierului - Animale alb-negru Autocolante în jurul ușilor și mobilierului - Animale alb-negru Autocolante în jurul ușilor și mobilierului - Animale alb-negru Autocolante în jurul ușilor și mobilierului - Animale alb-negru Autocolante în jurul ușilor și mobilierului - Animale alb-negru
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant
În stoc
Dimensiuni:
  • N.1 - Animale în dreapta
  • N.2 - Animale în stânga

180 lei– Șase animale, 4 adaptate pentru lipirea în jurul unei uși sau a mobilierului și două pentru lipirea peste o ușă sau podea, pat și dulap.

Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.


Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.