MARTIE: Facem toate produsele pentru voi. Mulțumim pentru cumpărăturile la noi.

Autocolante pentru perete - Ursuleți cu numele copilului

Autocolante pentru perete - Ursuleți cu numele copilului Autocolante pentru perete - Ursuleți cu numele copilului Autocolante pentru perete - Ursuleți cu numele copilului Autocolante pentru perete - Ursuleți cu numele copilului Autocolante pentru perete - Ursuleți cu numele copilului
430+ clienți mulțumiți au cumpărat acest autocolant
În stoc

225 lei
Scrieți numele pe care doriți să îl scrieți pe autocolant în această notă. Dacă nu doriți un nume pe autocolant, vă rugăm să scrieți „FĂRĂ NUME”Setul conține:

  • 6 autocolante cu urși cu dimensiuni de la 30 la 40 cm
  • un autocolant cu numele copilului
  • 74 bile cu o dimensiune de la 2,5 la 5 cm

Autocolante pentru perete INSPIO
Autocolantele sunt produse dintr-o folie specială solidă care se aseamănă cu un material textil și este plăcută la atingere. Autocolantele pot fi refolosite de mai multe ori și sunt lavabile cu apă.Autocolantele de calitate tipărite cu culori ecologice care nu dăunează sănătății. Autocolantele sunt potrivite pentru cei mici, făcându-le o opțiune ideală pentru fiecare cameră folosită de copii, adolescenți, pentru sufragerie sau dormitoare.Lipirea pe perete este foarte simplă, nu mai aveți nevoie de adeziv. Manipularea autocolantelor este ușoară și rapidă. Dacă se lipesc întâmplător unul de celălalt, puteți pur și simplu să le dezlipiți.