Creează o casă unică, prin INSPIO.

Urmărirea comenzii


CUM FUNCȚIONEAZĂ

Cumpărăturile online se îmbunătățesc! La INSPIO, vă suntem alături pe parcursul comenzii și vă informăm cu privire la starea ei. Veți afla întotdeauna când comanda a fost realizată sau când este pe drum spre dvs. Puteți afla oricând de pe websiteul nostru – tot ceea ce aveți nevoie este un link, pe care îl puteți găsi în e-mail, imediat după plasarea comenzii.1. COMANDĂ CONFIRMATĂ

Veți primi o confirmare a comenzii cu toate informațiile și un link de urmărire pe e-mail. Trimitem, de asemenea, și un mesaj de confirmare în termen de 15 secunde de la crearea comenzii. Dacă ați decis să plătiți online prin intermediul cardului și plata a eșuat, un link pentru repetarea plății va sosi în 7 minute.

2. COMANDĂ ÎN PRODUCȚIE

Producem tăblițele și le expediem într-o zi de la crearea comenzii. Imprimăm autocolantele la o zi după crearea comenzii, însă acestea trebuie să stea pentru un timp (mai multe informații despre autocolante). Apoi le tăiem și le expediem, de obicei în a treia sau a patra zi.

3. ÎMPACHETAREA COMENZII

Totul este realizat și împachetat în siguranță. Veți primi informații pe e-mail cu pregătirea comenzii dvs. pentru curier.

4. COMANDA A PLECAT DE LA INSPIO

Curierul v-a preluat comanda, Vă trimit numărul pachetului, care va apărea în detaliile comenzii (puteți găsi linkul în e-mailul pe care vi-l trimitem). Vă puteți urmări întotdeauna coletul în sistemul serviciului de curierat.

5. COMANDĂ PRIN CURIER LOCAL

Coletul dvs. aproape a ajuns! Comanda a ajuns la depozitul curierului local și este gata să vă fie livrată (de obicei, în următoarea zi lucrătoare).

6. COMANDĂ ÎN LIVRARE

Curând la ușa dvs.! Curierul a luat deja coletul dvs. și va fi livrat astăzi.

7. COMANDĂ LIVRATĂ

Ura, v-am livrat comanda cu succes! :) Factura pentru colet va apărea în detaliile comenzii.


De ce să mai așteptați? Cumpărați chiar astăzi!


Cadou romantic personalizat
Autocolante textile care se pot relipi, pentru copii
Tablouri personalizate