Urmărirea comenzii


CUM FUNCȚIONEAZĂ

Cumpărăturile online se îmbunătățesc! La INSPIO, vă suntem alături pe parcursul comenzii și vă informăm cu privire la starea ei. Veți afla întotdeauna când comanda a fost realizată sau când este pe drum spre dvs. Puteți afla oricând de pe websiteul nostru – tot ceea ce aveți nevoie este un link, pe care îl puteți găsi în e-mail, imediat după plasarea comenzii.



1. COMANDĂ CONFIRMATĂ

Veți primi o confirmare a comenzii cu toate informațiile și un link de urmărire pe e-mail. Trimitem, de asemenea, și un mesaj de confirmare în termen de 15 secunde de la crearea comenzii. Dacă ați decis să plătiți online prin intermediul cardului și plata a eșuat, un link pentru repetarea plății va sosi în 7 minute.

2. COMANDĂ ÎN PRODUCȚIE

Producem tăblițele și le expediem într-o zi de la crearea comenzii. Imprimăm autocolantele la o zi după crearea comenzii, însă acestea trebuie să stea pentru un timp (mai multe informații despre autocolante). Apoi le tăiem și le expediem, de obicei în a treia sau a patra zi.

3. ÎMPACHETAREA COMENZII

Totul este realizat și împachetat în siguranță. Veți primi informații pe e-mail cu pregătirea comenzii dvs. pentru curier.

4. COMANDA A PLECAT DE LA INSPIO

Curierul v-a preluat comanda, Vă trimit numărul pachetului, care va apărea în detaliile comenzii (puteți găsi linkul în e-mailul pe care vi-l trimitem). Vă puteți urmări întotdeauna coletul în sistemul serviciului de curierat.

5. COMANDĂ PRIN CURIER LOCAL

Coletul dvs. aproape a ajuns! Comanda a ajuns la depozitul curierului local și este gata să vă fie livrată (de obicei, în următoarea zi lucrătoare).

6. COMANDĂ ÎN LIVRARE

Curând la ușa dvs.! Curierul a luat deja coletul dvs. și va fi livrat astăzi.

7. COMANDĂ LIVRATĂ

Ura, v-am livrat comanda cu succes! :) Factura pentru colet va apărea în detaliile comenzii.


De ce să mai așteptați? Cumpărați chiar astăzi!


Cadou romantic personalizat
Autocolante textile care se pot relipi, pentru copii
Tablouri personalizate