Covoraș de joacă pentru copii din plută sau vinil - care sunt beneficiile lor?

PLUTA ȘI PROPRIETĂȚILE SALE

Covorașele de joacă din plută pentru copii de la INSPIO sunt naturale, ecologice și fabricate în Slovacia. Materialul este importat din Spania. Aceste covoare pentru copii sunt accesorii funcționale pentru dormitorul oricărui copil. Covoarele din plută au proprietăți excelente de absorbție a sunetului și a șocurilor în caz de cădere, oferind un confort de excepție în dormitor. Sunt potrivite pentru persoanele alergice, deoarece nu oferă un mediu propice pentru acarieni și nu absorb praful. Ca material natural, pluta previne dezvoltarea mucegaiului și răspândirea bacteriilor.

Covorașul de plută este plăcut și călduros la atingere. Copiii petrec mult timp jucându-se pe podea și dorim să le oferim o suprafață perfect sigură și de calitate pentru timpul lor de joacă. Partea superioară a covorașului este realizată dintr-un material textil de plută, structurat. Partea inferioară este realizată din plută din cauciuc. Ambele fețe au proprietăți antiderapante care vor fi foarte apreciate de părinții cu copii mici. Pluta are proprietăți de izolare termică și este potrivită și pentru încăperile cu încălzire prin pardoseală.

Ambele fețe au proprietăți antiderapante – care vor fi foarte apreciate cu copiii mici. Pluta are proprietăți de izolare termică și este potrivită pentru dormitorul cu încălzire prin pardoseală al copilului.

Covorașul este foarte ușor de întreținut și îl puteți aspira sau curăța cu apă. Este ușor, prin urmare, îi puteți schimba locul cu ușurință oricând.


VINILUL ȘI PROPRIETĂȚILE SALE

Covorașele de joacă pentru copii din vinil sunt fabricate în Slovacia. Materialul este fabricat special pentru noi în Spania. Aceste covoare de joacă sunt accesorii estetice și funcționale pentru dormitorul tuturor copiilor. Au proprietăți excelente de absorbție a sunetului și a șocurilor în caz de cădere, oferind un confort de excepție în dormitor. Covorașele de joacă sunt potrivite pentru persoanele alergice, deoarece nu oferă un mediu propice pentru acarieni și nu absorb praful.

Covorașul de joacă din vinil este foarte plăcut la atingere. Este potrivit și pentru încăperile cu încălzire prin pardoseală.

Covorașul de joacă este foarte ușor de întreținut – îl puteți curăța pur și simplu cu apă. Este ușor, prin urmare, îi puteți schimba locul cu ușurință oricând.


CE TIPURI DE COVOARE DE PLUTĂ OFERIM?

1. COVOR PENTRU MARGINEA PATULUI

Un covor decupat asimetric este ideal dacă doriți să acoperiți spațiul de lângă pat. O parte a covorului este dreaptă, astfel încât să îl puteți așeza direct la marginea patului. Pe covor este desenat și un loc pentru papuci unde copilul dumneavoastră își poate pune papucii înainte de culcare. Acest covoraș poate fi folosit și pentru timpul de joacă. Puteți găsi pe el ilustrații multicolore, drumuri, șine, anotimpuri ale anului, jocul Ludo sau numerele de la unu la zece.

2. COVOARE CU DRUMURI ȘI JOCURI

În formă pătrată, dreptunghiulară sau rotundă. Covorul este personalizat cu numele copilului dumneavoastră și este potrivit și pentru spații mai mici. Cu designul său colorat și unic, transformă camera oricărui copil într-un spațiu mai confortabil. Drumurile și șinele încâlcite creează un spațiu de stimulare a fanteziei copiilor. Cu doar câteva mașini, animale și figurine, copiii dumneavoastră vor pătrunde într-o lume magică a fanteziei. Pe covor găsiți și jocul Ludo sau literele alfabetului. Puteți folosi covorul ca izolator termic în timpul jocului. Covorul din plută este un accesoriu inovator și modern pentru dormitorul oricărui copil.

3. COVOR MARE, 220X140CM, ÎN CARE PUTEȚI COMBINA MAI MULTE MODELE

Cu acest tip, nu există limite pentru imaginația dumneavoastră. Puteți opta pentru orice variantă și puteți combina mai multe opțiuni pentru a ajunge la această dimensiune. Designerii noștri grafici le vor crea pentru dumneavoastră. Acest covor cu zâne a fost creat prin combinarea covorului cu „figurine” și a covorului cu zâne, pătrat :-) Aveți la dispoziție un număr nelimitat de variante, prin urmare ne-am bucura dacă începeți să vă creați singuri covorul dorit.

4. CORKLAND DE LA INSPIO

Covor mare din plută cu dimensiuni de 220×140, proiectat de tăticul familiei împreună cu cele trei fiice și desenat de fiica noastră. Și-au transformat în realitate visul de a avea un spațiu în care să poată încăpea toți caii, toate animalele, toate piesele Lego și tot ce au cumpărat în ultimii ani.

VEZI TOATE COVOARELE DE PLUTĂ

VEZI GALERIA FOTO CU COVOARE DE PLUTĂ


CE TIPURI DE COVOARE DE JOACĂ DE VINIL OFERIM?

1. ANIMALE

Dimensiunea acestor covoare de joacă este de 113×113cm. Am pregătit o listă de animale pe care designerul nostru grafic, Valentínka, le desenează și le pregătește pentru site-urile noastre web. Numărul lor total va fi de 16: urs verde mentă, urs brun, vulpe, raton, iepuraș, bufniță, cerb, panda, rinocer, koala, girafă, elefant, zebră, leu, maimuță, pinguin.

2. COVOARE DE JOACĂ CU DRUMURI ȘI TRENURI

Dimensiunea acestor covoare de joacă este, de asemenea, de 113×113cm. Le-am proiectat cu diferite animale, culori, motive și modele.

3. CORKLAND

Producem covorașe de joacă cu drumuri cu dimensiuni de 115×118cm. Le-am proiectat cu diferite animale, culori, motive și modele.

VEZI TOATE COVOARELE DE JOACĂ DIN VINIL


Distribuiți acest articol prietenilor dvs