Cameră pentru bebeluși cu animale de pădure


DECORATIUNILE PE CARE LE CREĂM, LE ȘI TESTĂM

Am decorat frumoasa cameră a micuților Melissa și Tim. Vedeți cum am combinat câteva decorațiuni INSPIO, cu rezultate magice!

PRIMA DECORAȚIUNE ESTE PRIMA MEA TĂBLIȚĂ

Tăblița fixă Dibond, pe care vom tipări datele copilului, de la naștere. Puteți alege dintre diverse teme. Tăblița are o dimensiune standard de 40 × 30cm (ca o revistă cu două fețe). Cu toate acestea, în acest articol, ne vom concentra pe acest motiv și vom crea diverse combinații de decorațiuni pentru a crea o cameră PERFECTĂ pentru copii.

AUTOCOLANTE DE 120 CM DEASUPRA PATULUI

Bebelușul petrece mult timp în pătuț – oferă-i o priveliște frumoasă. Decorați și luminați pereții. Fie că preferați simplitatea sau culorile, aceste autocolante pentru animale sunt adevăratele câștigătoare. Autocolantele frumoase și lungi de deasupra patului vor oferi camerei pentru copii un sentiment de confort. De asemenea, am creat aceste autocolante în designul gri-negru.

CĂPRIOARĂ SAU CERB ȘI ZIG–ZAG PENTRU PERETE

Cerbul înalt de aproape un metru se potrivește pe orice perete îngust. Copiii, precum și părinții adoră acest animal mândru și maiestos, iar atunci când este micuț, învinge chiar prin drăgălășenie chiar și bufnițele. Veți găsi lângă el câteva autocolante ZIG–ZAG, dar am inclus și mai multe autocolante ZIG–ZAG în oferta noastră, separat. În videoclipul de mai sus puteți vedea cum arată pe perete și cum am tăiat unele dintre ele și am creat două stiluri diferite, pe doi pereți.

  • Cerb
  • Autocolante ZIG-ZAG

TĂBLIȚE SAU TABLOURI CU ANIMALE PE PERETE

Am creat mai multe imagini pentru perete pentru camera copilului cu motive animale, astfel încât să aveți de unde alege. Aceste imagini pentru perete vor completa frumos camera copilului dvs. și, pe deasupra, sunt complet mobile. Puteți alege dintre o tăbliță Dibond sau o imagine – și chiar o puteți atașa pe perete cu magnet! Alegerea este a dvs.

COPAC ÎNALT CU BUFNIȚE MICI

Puteți lipi acest copac uimitor de la podea, dar și de la o anumită înălțime. Are frunze sub el, îl puteți muta pentru a crea un efect la distanță 3D. Am adăugat două bufnițe în acest copac, pe care le puteți așeza așa cum doriți, precum și linii ZIG–ZAG, pe care le puteți tăia. Le-am aranjat sub formă „de dezordine” . Nu ies în evidență, dar vor umple spațiul gol, iar peretele va părea mai cald și mai confortabil.

  • Autocolant arbore în culori maro, la care puteți adăuga alte autocolante și tăblițe în culori maro.

PUNCTE ÎN CULORI PĂMÂNTII, AUTOCOLANTE TEXTILE

Puteți alege dintre cinci variante de culoare. Punctele au un diametru de 4,5 cm și vei găsi 84 într-un singur pachet. Dacă nu știți dacă acest lucru va fi suficient pentru dvs., citiți articolul despre cum și câte puncte vei avea nevoie pentru perete.

COMPLETĂM DECORAȚIUNILE MARO CU TURCOAZ SAU ROȘU CA FOCUL

  • Dacă doriți să aduceți culori mai luminoase în camera dvs., nu vă temeți să combinați decorațiunile INSPIO. Pentru această colecție de pădure maro, am adaptat tăblițe și tablouri în turcoaz, iar pentru fete cu animale DRĂGUȚE, în roșu aprins.
  • Vă doriți mai multe autocolante? Aici este un pui maro de urs, adorabil, iar pentru fete, animale de pădure.
  • Și asta este tot de la noi deocamdată :-)

Distribuiți acest articol prietenilor dvs