Autocolante PUNCTE, cum să aleg?

REGULI DE BAZĂ DACĂ VREAU SĂ-MI ALEG PUNCTELE

  • Am măsurat cel puțin un perete în cameră (nu suntem leneși să-l măsurăm)
  • Ajutor: lungimea unui pat normal este de 200 cm, iar înălțimea peretelui dintr-un apartament clasic este de 225 cm în diametru.
  • Voi alege densitatea punctelor care îmi plac

Nu inventăm prea multe, va fi frumos :-)


CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE PUNCTELE AUTOADEZIVE?

Dimensiune: 1cm, 2cm, 3cm, 4cm și 4.5cm, 5cm și 6cm

Material:

  • Vinil (1 cm până la 6cm) – acestea sunt autocolante decupate și puteți alege dintre culorile implicite din cartea de prelevare, sunt potrivite pentru pereți netezi și cu granulație fină, pentru mobilier, ferestre, sunt impermeabile și nu își pierd culoarea.
  • Autocolante textile (4,5 cm și mai mult) – acestea sunt autocolante imprimate și cororate și combinațiile de culori ale autocolantelor sunt proiectate de noi sau de d-voastră. De asemenea, sunt potrivite pentru tencuieli mai aspre, deoarece sunt mai groase decât vinilul.

Ambele tipuri de autocolante pot fi combinate frumos, ambele sunt de înaltă calitate și au avantajele lor.

CELE MAI MICI PUNCTE, SAU MAC?

Puteți combina puncte nu numai cu culorile, ci și cu dimensiunile. De aceea, veți găsi toate culorile și dimensiunile la noi. Vedeți câte bile am folosit în fotografie. Toate vizualizările sunt pe același perete cu 210 × 350cm.

CUM SĂ COMBIN?

Dacă doriți, puteți, de ex. alege acest set de bile negre, gri și albe, pe care le poți completa cu orice combinație de culori de bile de 4 cm sau mai mari. Veți obține un număr mare de combinații și chiar toată lumea poate alege.

ATENȚIE

Atenție la alegerea culorilor. Albul, negrul și griul nu sunt considerate culori, astfel încât puteți crea o combinație frumoasă și colorată cu toate seturile de culori de autocolante care nu vor distrage atenția.

Alege o culoare pentru copii ca și cum ar fi pentru tine. Știi cel mai bine ce îți place și ce nu.

CUM VOI DIZLOCA PUNCTELE?

Puteți lipi punctele la întâmplare sau să vă jucați cu plasarea și să le lipiți regulat. Cu cât punctele sunt mai mici, cu atât pot fi mai aproape unul de celălalt. Nu vă temeți de ele, ele pot fi lipite de câteva ori :-)

CÂT DE ÎNDEPĂRTATE SĂ FIE BILUȚELE?

Am scris în imagini câte bile am folosit și cât de departe sunt unele de altele. Rețineți că fiecare dimensiune de bilă și fiecare distanță oferă camerei un aspect complet diferit.

CE COMBINAȚIE DE CULORI SĂ ALEG?

Vedeți alte variante de culoare și previzualizări direct pe produse, credem că ceva vă inspiră.

PUNCTE MARI PE PERETE

Dacă optezi pentru această variantă decentă, nu vei strica nimic. Am pregătit autocolantele în astfel de variante de culoare, încât fiecare își poate găsi propriile. Puteți chiar să le combinați cu diverse autocolante pentru copii care au motive similare.

N-AȚI GĂSIT

Dacă mai există un punct pe care nu îl avem, nu ezitați să ne scrieți. Dar avem:

  • auriu, argintiu, toate colorate, culori evidente, imprimate, decupate, mari, mici, pictate, în două culori, în trei culori, cu baloane, cu flăcări, cu nume, cu pisici, cu dealuri, așa că dacă am uitat ceva, nu ezitați să ne scrieți la: info@inspio.ro

Distribuiți acest articol prietenilor dvs