Autocolante PUNCTE - cum să aleg?

SFATURI GENERALE ÎN ALEGEREA PUNCTELOR

  • Măsurați cel puțin un perete din cameră (nu este greu :-))
  • Sfat: o lungime standard a patului este de 200 cm, iar o înălțime standard a peretelui apartamentului este de aproximativ 225 cm.
  • Alege densitatea de puncte care îți place.
  • Lasă-te purtat de val, va ieși frumos :-)

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE AUTOCOLANTELE PUNCTE?

Dimensiune: 1 cm, 2 cm, 3 cm, 4 cm, 4.5 cm, 5 cm, and 6 cm

Material:

  • Vinil (1cm până la 6cm) – acestea sunt autocolante decupate și puteți alege dintre culorile implicite ale mostrelor:, sunt potrivite pentru pereți netezi și cu granulație fină, pentru mobilier, ferestre, sunt rezistente la apă și nu își pierd culoarea.
  • Autocolante textile (4,5 cm și mai mari) – sunt autocolante imprimate pe care noi sau dvs. le proiectăm în diferite culori și combinații de culori. Sunt mai groase decât autocolantele din vinil și sunt ideale pentru tencuieli mai aspre.

Ambele tipuri de autocolante pot fi combinate frumos, sunt de înaltă calitate și fiecare are avantajele sale.

CELE MAI MICI PUNCTE SAU MACI?

Combinați puncte de diferite culori și dimensiuni. Puteți găsi la INSPIO toate culorile și dimensiunile de autocolante.. Vedeți fotografia pentru a vedea câte puncte am folosit. Toate fotografiile au fost realizate din același perete (210 × 350 cm).

CUM SĂ COMBIN?

De exemplu, puteți alege și acest set de sfere negre, gri și albe care pot fi completate cu orice combinație de culori de sfere de 4 cm sau mai mari. Veți obține multe varietăți din care să alegeți, iar oricine poate găsi ceva potrivit.

ÎNGRIJIȚI-LE CU ATENȚIE

Fii atent la alegerea culorii. Albul, negrul și griul nu sunt considerate culori. De aceea, puteți crea o combinație frumoasă și colorată cu toate seturile de culori de autocolante care se potrivesc.

Alegeți o gamă de culori pentru copii, ca și cum ați alege pentru voi. Știți cel mai bine ce vă place.

CUM VOI AȘEZA PUNCTELE?

Puteți lipi punctele la întâmplare sau vă puteți juca după cum doriți, să le așezați regulat. Cu cât punctele sunt mai mici, cu atât pot fi așezate mai aproape. Fi îndrăzneț! Ele pot fi aplicate din nou de câteva ori :-)

CÂT DE ÎNDEPĂRTATE SĂ FIE SFERELE UNELE FAȚĂ DE ALTELE?

Imaginile arată câte puncte am folosit și distanța lor. Rețineți că plasarea punctelor la diferite distanțe unele de altele oferă camerei un aspect complet diferit.

CE COMBINAȚIE DE CULORI SĂ ALEG?

Vedeți alte variante de culoare și previzualizări direct în categoria de autocolante pentru perete. Credem că ceva vă va inspira.

PUNCTE MARI PE PERETE

Dacă optați pentru această variantă decentă, nu veți strica nimic. Avem autocolante în multe culori pentru a permite tuturor să găsească ceva potrivit. Le puteți chiar combina cu diferite autocolante din colecția pentru copii.

ÎNCĂ MAI CĂUTAȚI?

Încă îți cauți punctele de vis? Trimiteți-ne un e-mail și vom face tot posibilul! Avem:

  • auriu, argintiu, multicolor, color, tipărit, tăiat, mare, mic, pictat, bicolor, tricolor, cu baloane, cu flamingo, cu nume, cu urși de pluș, cu dealuri … dacă am uitat orice, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la: info@inspio.ro

Distribuiți acest articol prietenilor dvs